Firme de consultanta

Filtrati firmele de consultanta dupa:
 Sunteti firma de consultanta?
Filtrare

SC VERAX PROFESSIONAL CONSULTING SRL

VERAX PROFESSIONAL CONSULTING este o societate de consultanta cu sediul în Bucuresti, specializată în elaborarea de proiecte de finantare şi management în domenii variate, cu preponderenţă pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile si a fondurilor guvernamentale.

SC OMICRON CONSULTING SRL Bucuresti

Firma functioneaza in domeniul consultantei pentru afaceri si management, din anul 1996.

ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L.

ODAS GLOBAL CONSULTING S.

S.C. BUSINESS DEVELOPING GROUP S.R.L.

Business Developing Group este o companie din Arad, Romania, infiintata in anul 2006.

SC FIRST PRO CONSULTING SRL

Serviciile companiei noastre cuprind intocmirea documentatiilor necesare pentru obtinerea fondurilor nerambursabile, de la demararea proiectului pana in momentul incasarii de catre beneficiar a ultimei transe din ajutorul nerambursabil si asistenta pe parcursul implementarii in colaborarea cu autoritatea de management a programului de finantare, oferind atat servicii de elaborare a proiectelor cat si servicii de implementare si contabilitate ale proiectelor.

Becker Consult

Becker Consult este o companie de consultanta specializata in atragerea de finantari si managementul general al afacerii.

S.C. Projects Development Consultants S.R.L.

PROJECTS DEVELOPMENT CONSULTANTS (PDC) este o societate romaneasca care dezvolta cu succes proiecte finantate cu asistenta fondurilor Structurale si de Coeziune, aducand valoare adaugata atat micilor afaceri cat si contractelor de interes national.

SC COMPASS CONSULTING SRL

COMPASS Consulting este o companie de consultanta in management si cercetare de marketing b2b, infiintata in 1992.

BRIDGE EUROPE CONSULTING

Bridge Europe Consulting este o firma britanica de consultanta care ajuta firmele sa creasca, sa-si accelereze dezvoltarea .

GEDA software

Echipa GEDA Software nu lasă niciodată lucrurile pe jumătate făcute, ci îşi asumă răspunderi ferme şi precise pentru a finaliza orice proiect demarat.

Structural Consulting Group

Structural Consulting Group s-a constituit la iniţiativa unui grup de profesionişti ca răspuns la cererea din ce în ce mai acută manifestată pe piaţa românească pentru expertiza tehnică consistentă şi coerentă în accesarea fondurilor post aderare a României la Uniunea Europeană.

PARTENERI: