Despre noi

Fonduri-structurale.ro este un proiect marca Structural Consulting™ Group menit sa ofere informare si consiliere in domeniul fondurilor structurale, pe o piata cu o cerere din ce in ce mai acut manifestata in acest sens. Portalul a obtinut in 2008 diploma de excelenta pentru popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor co-finantate din Fonduri Europene.


Echipa fonduri-structurale.ro are experienta in programele finantate din fonduri structurale si de coeziune derulate in Romania:

 

Dragos Jaliu


Consultant Fonduri Structurale, formator certificat CNFPA si doctor in domeniul dezvoltarii regionale, Dragos are o larga activitate in domeniile Managementului Proiectelor si al Planificarii Strategice, Dezvoltarii de Competente Antreprenoriale si Formarii de Formatori. Detine o certificare internationala in management de proiect acordata de Project Management Institute, Folcroft, Pennsylvania, USA. A sustinut peste 90 de sesiuni de instruire pentru adulti in domeniul fondurilor si procedurilor europene, al reformei in administratie si al educarii adultilor. In anul 2006 a absolvit cursul de „Formare de Formatori” organizat de InWent - Germania devenind si Trainer Certificat International in domeniul Fondurilor Structurale, in 2009 obtinand si certificare nationala in „Formator de formatori" si „Manager de proiect" acordata de CNFPA. Dragos a activat in calitate de expert in implementarea a 6 proiecte finantate din FSE, este partener Structural Consulting™ Group, lector SNSPA - Facultatea de Administratie Publica si membru Project Management Institute. Este initiatorul portalului de informare www.fonduri-structurale.ro.


Mirela Sacalus


Consultant Fonduri Structurale, formator certificat CNFPA, Mirela este licentiata a Facultatii de Administratie Publica din cadrul SNSPA si master in Managementul Fondurilor Structurale ale Uniunii Europene, absolvit in cadrul Facultatii de Relatii Economice Internationale, ASE. Mirela este certificata CNFPA in Management de proiect, are expertiza in scrierea cererilor de finantare dar si implementare proiectelor finantate din fonduri europene. In prezent este expert in 2 proiecte finantate prin Fondul Social European, consultant Structural Consulting™ Group si redactor pentru portalul www.fonduri-structurale.ro.

Cristina Pojoga


Consultant Fonduri Structurale, licentiata a Facultatii de Management - Administratie Publica, specializarea Integrare Europeana din cadrul ASE, Bucuresti si absolventa a programului de masterat „Managementului Afacerilor prin Proiecte” din cadrul Facultatii de Management, ASE. Cristina are certificare CNFPA in Management de proiect si experienta in redactarea cererilor de finantare si implementarea proiectelor finantate din fonduri structurale si de coeziune. In prezent este implicata in calitate de expert in implementarea a 2 proiecte finantate din FSE, este consultant al Structural Consulting™ Group si analist pentru portalul www.fonduri-structurale.ro.

Raluca Preluca


A absolvit Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA, specializarea Administratie Europeana, iar in prezent urmeaza programul de master „Managementul proiectelor” din cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice a aceleiasi universitati. Este Coordonator Programe Formare in cadrul Structural Consulting™Group.

***

Structural Consulting™ Group este un consortiu de companii si profesionisti ce are ca obiectiv sustinerea autoritatilor publice locale, regionale si nationale, precum si a sectorului de afaceri din Romania, prin asistenta tehnica si consultanta in accesarea si implementarea Fondurilor Structurale si de Coeziune din perspectiva dezvoltarii sustenabile prin proiecte.

Sub motto-ul „Consultanta in sprijinul ideii tale”, Structural Consulting™ Group a devenit un brand de referinta in instruirea pe Fonduri Structurale, impunand un standard ridicat de calitate in domeniu, si prin informatiile oferite cu privire la acestea in cadrul unuia dintre proiectele majore ale grupului – fonduri-structurale.ro.

PARTENERI: